Virtual Shop


Een interactive Shop is interactief, virtueel online winkelen.

De toekomst van online winkelen begint hier! Interactieve shopping tours maken online winkelen leuk, gemakkelijk en interactief. Het design van de interactieve virtuele winkel is gebaseerd op uw eigen (fysieke) winkel. Het biedt bezoekers een eenvoudige, handige en interactieve manier om op een unieke en vertrouwde manier in contact te komen met uw producten. VINKLE is het bedrijf dat deze technologie beheerst en inzet voor de ontwikkeling van virtuele winkels (zie voorbeelden)

Verhoog uw online omzet! Een interactieve winkel biedt de beste online oplossing om uw winkel online te laten zien. Geen lijstjes van producten maar door een interactieve beleving wordt de bezoeker meegenomen in een virtuele rondleiding door uw winkel. Door het simpel bekijken en aanklikken van de producten kunnen deze op een eenvoudige manier worden bekeken en aangeschaft. 

Geen plugins of software nodig om onze virtuele winkels te zien! De virtuele winkeltours worden op een professionele wijze geproduceerd. Afhankelijk van de grootte van de winkel wordt er één of meerdere foto’s gebruikt als basis voor uw eigen interactive shop. Bij gebruik van meerdere foto’s zal er naast het rondkijken ook een rondleiding (loop route) worden gemaakt. De virtuele winkel kan vanaf elk apparaat worden bekeken. Of u nou gebruikt maakt van een smartphone (iPhone, Android, etc) een tablet en/of pc, de virtuele winkel ziet er fantastisch uit!

Demo 1. Inspiratie en beleving.
(Bekijk de fullscreen versie hier)

Demo 2.  Verrijkt met product en “nieuwe collectie” video’s
(Bekijk de fullscreen versie hier)

 

De belangrijkste kenmerken van onze virtuele winkels:

  • Unieke online winkelbeleving van uw eigen (fysieke) winkel
  • Geoptimaliseerd voor online aankopen
  • Onbeperkt aantal producten 
  • Geen plug-ins of software nodig
  • Cross-browser en platform klaar
  • Geoptimaliseerd voor snelle download
  • Interactie via touchscreen, muis of toetsenbord

 

Een eigen interactieve virtuele winkel?  We informeren u graag over de mogelijkheden en kosten.

 

Onze virtuele winkels worden ontwikkeld in samenwerking met ons dochter bedrijf VINKLE BV.